Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Taller "EMO-WHAT?" Sobre educació emocional

Taller "EMO-WHAT?" Sobre educació emocional

16 de març de 2017

  Emo-what? És un taller sobre educació emocional que pretén que les   persones joves puguem reflexionar i aprendre sobre quines emocions experimentem i com les expressem.

La novetat principal d'aquest taller és que no serà presencial, sinó que serà plantejat de forma virtual, a través del Whatsapp. D'aquesta manera i amb la moderació de la persona formadora, que facilitarà el material relacionat als continguts, podem aprendre sobre emocions però també sobre l'ús eficient d'una eina tan utilitzada i que, alhora, genera tants malentesos.

D'altra banda la desconnexió presencial permet l'accés als continguts i al grup de conversa en qualsevol moment i, per tant, es pot compaginar a la perfecció amb qualsevol altre activitat quotidiana. L'activitat està pensada per a joves d'entre 14 i 17 anys

El taller Emo-what? es realitzarà del 10 al 23 d'abril (2 setmanes de durada), amb una sola sessió inicial presencial, el dilluns 10 d'abril, per tal de conèixer la formadora, la resta de joves participants, el funcionament del curs, el contingut i la metodologia de treball. El taller és gratuït, però cal inscriure's prèviament mitjançant aquest formulari fins al 31 de març Les places són limitades.

 

 

 

 

Més informació

SIAJ
De dilluns a divendres, de les 11 a 14h, i dilluns i dimecres de 17 a 20h
Correu-e a joventut@vilafranca.org 

Anima't a comprovar què saps i què no de la comunicació a través del Whatsapp!