Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Posem-li nom al nou Espai Jove!

Posem-li nom al nou Espai Jove!

02 de maig de 2018

Vols participar a una sessió de treball col·laboratiu per posar nom a l'Espai Jove? 

                                    

El proper dijous 17 de maig a la tarda tindrà lloc una nova sessió de treball col·laboratiu dins el projecte #FEJVila, procés de participació juvenil per dissenyar el que serà el nou espai cívic per a joves de Vilafranca, que està previst que en els propers mesos obri les seves portes.

Aquesta sessió serà clau en aquesta fase de disseny ja que l’objectiu és pensar possibles noms per al futur Espai Jove. Partim de la base que la denominació de l'espai forma part de la construcció de la pròpia identitat i, per tant, influirà en com la gent se l'imagini. És important que el nom s'assocï el màxim possible al que busca ser aquest nou equipament: ser un espai de referència per a tota la ciutadania jove. Per intentar assolir aquest repte s’ha dissenyat una sessió de treball col·laboratiu basat en tècniques de naming que ajudaran als joves a generar diferents propostes de noms.

                              

És una sessió més dins del projecte #FEJVila, procés participatiu amb joves de Vilafranca que es va iniciar l'any 2016 amb l'objectiu de dissenyar conjuntament, Ajuntament i joves, a través del Grup Motor de Joves (GMJ), com hauria de ser i què hi hauria d'haver en el Futur Equipament Juvenil. El GMJ ha estat l'espai estable de participació juvenil durant tot aquest temps però alhora obert, és a dir, s'hi ha anat sumant gent al llarg de diferents contextos participatius. La nova sessió prevista per al 17 de maig comptarà amb els i les joves del GMJ pèro, un cop més, s'obre la participació a qualsevol altra persona jove que tingui ganes de dir la seva i formar part d'aquest projecte. 

                                                                              

Inscriu-t'hi!

  • Dia i hora:  DIJOUS 17 DE MAIG de 2018, de 18:30 - 20:30 h
  • Lloc: al futur equipament (c/ de Baltà de Cela, 45 - 47)
  • Un únic requisit per participar-hi: tenir entre 12 i 30 anys.

Per fer-ho, cal emplenar la inscripció en línia abans del diumenge 13 de maig. 

Dubtes?

Pots contactar amb el Servei de Joventut (c/ de la Fruita, 13), trucar al 93 892 08 08 o a l'adreça joventut@vilafranca.org 

Més informació: 

El procés participatiu en imatges al canal de YouTube del Servei de Joventut: 

https://www.youtube.com/watch?v=Kn8PdvKEKAU&list=PL-bvGvlCDTe1RLvbI9kQr1u_uqUR6yVP7