Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Les vacances també van de Mobilitat

Les vacances també van de Mobilitat

27 de juny de 2017

L'estiu, període vacacional per excel·lència, ja és aquí. Ara només cal assegurar-se de gaudir-lo a tope.  

Per això, des del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, oferim dues xerrades per tal que totes aquelles que ho volgueu pogueu tenir una experiència inoblidable sense necessitat de tenir les butxaques plenes de monedes. 

-Munta't les teves vacances serà una xerrada en què es mostraran les principals eines per viatjar a molt baix cost i les coses imprescindibles que cal tenir en compte a l'hora de marxar de vacances. 

Aquesta xerrada serà el dia 3 de Juliol a les 19h. Aquesta activitat està dinamitzada per l'assessor de Mobilitat Internacional del SIAJ, en Sergi Gallego, i es realitzarà al Servei de joventut (c/ de la Fruita, 13). La inscripció és gratuita i es pot realitzar aqui

-El camí de les estrelles és una activitat que descriurà què cal tenir en compte per fer el Camí de Santiago. Una de les branques del camí surt des de Catalunya i l'Ana Brunet, tècnica del Servei de Joventut, ens explicarà com fer-ho, sols o amics, amb garanties d'èxit i d'aventura. 

Podeu venir a la xerrada el dia 19 de juliol a les 19h. També al Servei de Joventut (c/ de la Fruita, 13). Només cal realitzar la inscripció.

 

 

[Text...]