Ajuntament de Vilafranca del Penedès

JOVESTIU'2017

JOVESTIU'2017

19 de maig de 2017

El Jovestiu és el programa d'activitats per a joves que organitzem cada estiu des del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, enguany ja serà l'11a edició.

El Jovestiu 2017 ofereix quasi 500 places per a joves de 12 a 30 anys, a través de 23 activitats (cursos, sortides, monogràfics...) que tindran lloc durant el mes de juliol a Vilafranca. 

Pots consultar el programa JOVESTIU 2017 aquí

Enguany la programació s'estructura en dues franges d'edat: 

- activitats per a joves de 12 a 17 anys (persones nascudes entre el 1999 - 2004)

- activitats per a joves de més de 16 anys (persones nascudes entre el 1987 - 2001)

Consulta la informació detallada de les diferents activitats: horaris, dates, formadors, lloc de realització, materials a portar...

L'organització es reserva el dret de modificar el programa previst. 

 

INSCRIPCIONS TANCADES

Important!!! S'ha de fer una única inscripció per a totes les activitats

Recorda!!! Es pot gaudir d'un 20% de descompte si realitzes la inscripció a dues o més activitats (excepte les gratuïtes!).       

PAGAMENT:

Una vegada realitzada la inscripció, caldrà esperar que et confirmem la plaça, via sms o whatsapp. Es demana no fer cap ingrés fins que no t'ho haguem confirmat. Un cop efectuat l'ingrés no es retornaran els diners.

Una vegada et confirmem la plaça, caldrà fer el pagament. Consulta les instruccions de pagament.

DOCUMENTACIÓ:

Un cop fet el pagament, caldrà que portis la documentació necessària per realitzar la inscripció:

  • Duplicat del comprovant de pagament de l’entitat bancària on consti el nom de la persona inscrita i el concepte Jovestiu.
  • Fotocòpia del DNI de la persona inscrita.
  • Autorització representació legal en el cas de menors d’edat. Es pot descarregar aquí.

Important!!! La documentació cal portar-la entre el 19 i el 23 de juny al SIAJ (c/ de la Fruita, 13), en l'horari de matins de 10 - 14h i tardes de dilluns a dijous de 17 - 19h.

Si tens dubtes pots contactar amb nosaltres a través de joventut@vilafranca.org o al telèfon 93 892 20 20 (en horari de matins de 10 - 14h i tardes de dilluns i dimecres de 17 - 20h), també pots venir-nos a veure al SIAJ, en el mateix horari, i en parlem!

A MÉS A MÉS....

 

Com a novetat d’enguany, neix el Jovestiu OFF, una programació complementària que tindrà lloc també durant el mes de juliol (monogràfics, xerrades, festa de fi de Jovestiu...). Els continguts del qual s’aniran publicant al llarg del mes de juny a través de les xarxes socials i el web del Servei de Joventut. 

 

 

 

SEGUEIX-NOS!!!

Si encara no ho fas, t'animem perquè ens segueixis a través de les nostres xarxes socials, com a Joventut Vilafranca, ens trobaràs a l'Instagram, al Facebook i al Twitter. Des d'allà podràs anar seguint totes les novetats!

T'hi esperem!