Ajuntament de Vilafranca del Penedès

2a Setmana de la Mobilitat Internacional

2a Setmana de la Mobilitat Internacional

05 de abril de 2017

La 2a Setmana de la Mobilitat Internacional està recent sortida del forn!

Entre el 3 i el 10 de maig oferim diversos tallers per tal que les persones pogueu viatjar a molt #lowcost, o treballar, o fer un voluntariat o allò que desitgeu durant aquest estiu. 

Així doncs, oferim un seguit de tallers per tal que conegueu les eines que us permetran fer l'estiu que desitjeu.

Els tallers:
3 de maig del 2017, a les 18.30h
Work abroad! Recull de propostes per a trobar feina a l’estranger durant els mesos d’estiu. Amb opcions per a tots els joves que teniu la maleta sempre a punt!

4 de maig del 2017, a les 18.30h
Volunteer and grow! 
El voluntariat s’obre a totes aquelles persones que volen deixar petjada i fer que l’estiu s’ompli de significat. Descobrim quines eines tenim al nostre abast.

8 de maig del 2017, a les 18.30h 
Participez dans un SVE! 
En Paul, voluntari a Vilafranca mitjançant el Servei de voluntariat europeu, ens explicarà com podem gaudir de l’oportunitat de passar fins a un any a l’estranger a cost 0. I ho farà dins del seu projecte, French Workshop.

10 de maig del 2017, a les 18.30h 
Plan your own trip! En aquest taller planificarem conjuntament la proposta de viatge més econòmica que et puguis imaginar, utilitzant xarxes d’intercanvi humà sostenible com a element bàsic. Porta el teu portàtil per a treballar conjuntament.

Si veniu al SIAJ a buscar el vostre passaport de la setmana de la mobilitat i participeu en dues o més activitats, entrareu en el sorteig d'una guia de viatges!

Participeu a Instagram penjant una foto a instagram del que consideris #indeixable per anar al lloc on t'agradaria anar aquest estiu (tot indicant el lloc). El destí més proposat serà l'emprat com a exemple al taller PLAN YOUR OWN TRIP!

Inscripcions fins al 28 d'abril en aquest enllaç

 

Bonus Track: Per a totes aquelles entitats que desitjeu realitzar projectes amb dimensió internacional durant el següent curs, oferim una formació per tal que pogueu treballar amb garantíes els aspectes logístics, econòmics i de continguts. 

Per a més informació podeu venir al SIAJ de dilluns a divendres d'11h a 14h i els dilluns i dimecres també de 17h a 20h o escriure'ns a siaj.internacional@vilafranca.cat 

 

 

 

#setmanamobilitat
#assessoriamobilitat