Ajuntament de Vilafranca del Penedès

2ª edició de les VilaJuga

2ª edició de les VilaJuga

11 de octubre de 2017

JORNADES LÚDIQUES DEL PENEDÈS
JUGÀVEM, JUGUEM, JUGAREM

Què són les Vilajuga?

Les VilaJuga són les Jornades Lúdiques del Penedès, on s'ofereix a les persones assistents la possibilitat de jugar amb un ampli ventall de jocs: jocs de taula i cartes, jocs de rol, wargames, videojocs, jocs infantils i jocs esportius, entre d'altres. Qualsevol joc té cabuda a VilaJuga, sempre que compleixi amb el requisit que s'ha de jugar en grup.

Les jornades VilaJuga són les hereves de les Juguem! que es van realitzar durant vuit anys a Vilafranca del Penedès. Les Vilajuga neixen amb el propòsit de donar a conèixer la gran varietat de jocs i oci existent, i desconegut a la vegada, al públic en general. I així mateix, convertir-se en un espai de trobada entre jugadors habituals, associacions, editorials, distribuïdores i botigues on donar-se a conèixer, informar i difondre les seves activitats. Amb l'objectiu de poder arribar al màxim nombre d'assistents, l'accés i la participació és gratuïta i oberta a tot el públic. En definitiva, les Vilajuga és joc, companyerisme i diversió.

Aquesta és la segona edició de les VilaJuga. L’any anterior es van superar totes les expectatives i van passar-hi més de 3.700 persones durant els dos dies, fet que va suposar una assistència rècord que va sobrepassar ampliament les jornades anteriors del mateix estil conegudes com Juguem! Amb una tendència de creixement clarament exponencial aquest any esperen arribar als 4.000 assistents al llarg de tot el cap de setmana.

VilaJuga és una iniciativa de l'associació juvenil La Casa dels Estranys, en col·laboració amb el Servei de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

A més dels membres de les associacions organitzadores, es compta amb la l'àmplia col·laboració de voluntaris que provenen tant del Penedès, com de la província de Barcelona i la resta de l'estat espanyol.

 

Quan i a on?

La VilaJuga 2017 es celebraran els dies 21 i 22 d'octubre de 2017, de 10:30h a 22:00h, al Recinte Firal de la zona esportiva de Vilafranca del Penedès (Barcelona).

Aquí trobaràs exactement la ubicació. 

 

Què hi haurà?

  • ESPAI EXPLORA: l'espai dels més petits de casa i de les famílies. Aquí hi trobaràs jocs per a infants, amb la finalitat de descobrir i explorar els sentits,de fer créixer la seva curiositat i de mostrar la seva autonomia i tallers per aprendre i gaudir junt als pares.

 

  • ESPAI JUGA: el plat fort de les VilaJuga. Jocs de taula per famílies, amics, grans, petits, colles o parelles. Vine i juga a un dels jocs de la nostra ludoteca, participa a algun dels tornejos, gaudeix de les demostracions per les pròpies editorials o prova jocs nous i inèdits de la mà dels seus propis autors. Aquest any contem amb uns passaports lúdics, que busquen ser un itinerari a través dels jocs de les VilaJuga amb la possibilitat de guanyar importants premis.

 

  • ESPAI IMAGINA: l'espai dels jocs de rol. Viu aventures descobrint noves terres, viatjant a països fantàstics o ficant-te en la pell d'un superheroi. Imagina el món que et descriu el director de joc i experimenta les sensacions del teu personatge. Aventura, fantasia, terror, màgia, intriga, ciència ficció. El límit és la teva imaginació. En aquest espai hi trobaràs taules dedicades als jocs de rol i una carpa informativa per trobar la teva partida ideal. A part també hi ha un petit rol en viu, de petit format, per fer un tast d’aquesta modalitat del rol més teatralitzada.

 

  • ESPAI MOU-TE: no només es juga al voltant d'una taula. A les VilaJuga hi trobaràs un ventall d'activitats on, per jugar, has de moure't i desplaçar-te. Moltes sorpreses s’amaguen darrera aquest espai.

 

I a on passar la nit?

Passades les 22 hores, a més a més, s'ofereix l'opció de poder seguir jugant i dormir, qui ho vulgui, a l'Alberg de Vilafranca, que està justament al costat mateix del Pavelló Firal. 

Si no vols perdre ni un minut i vols compartir l'estona amb altres participants i allargar les jornades, aquesta és una opció a tenir en compte. I molt més còmode que tornar a casa en cotxe per tornar a Vilafranca l'endemà de nou.

Si t'interessa, pots enviar un correu electrònic a albert@vilajuga.org amb les dades de totes les persones que s'hi quedin (nom, cognoms, DNI i telèfon).

El preu de la nit (inclou llençols) + esmorzar és de 20 €/persona.

 

Per a més informació: 

http://vilajuga.org/

Si desitges ampliar informació pots posar-te en contacte amb l'organització mitjançant els següents telèfons i adreces de correu electrònic:

CASA DELS ESTRANYS (persona de contacte: Oriol Tutusaus)
Tel. 655.982.169 // orioltutusaus@gmail.com


Ajuntament de Vilafranca del Penedès (Servei de Joventut)
Tel. 938.920.808 // joventut@vilafranca.org